Aftellen

on

Nog minder dan een maand voor we dan echt vertrekken. En sinds een paar weken heerst hier ook echt het aftel gevoel. Ik denk vanaf het moment dat we ons visum binnen hadden, toen er echt geen grote drempels meer waren, toen werd het allemaal nog veel echter.

De afgelopen maanden zijn een aparte reis hier naartoe geweest. Eerst besluiten dat we dit wilden gaan doen, toen vervolgens de hele aanmelding (ik mis de hele zaterdagen voor de GMAT, een van de testen, oefenen niet), vervolgens lang wachten, en vanaf eind Maart alles echt gaan regelen. Sinds eind Maart hebben we het druk, een eindeloze stroom van todo’s – groot en klein. Een huis vinden, ons huis onderverhuren, visum regelen, verzekeringen uitzoeken, en ga zo maar door.

Maar, nu lijkt alles dan toch langzaam echt in kannen en kruiken te belanden! We kijken uit naar een jaar heel wat anders. Weer studeren, veel sporten, een andere leefomgeving, nieuwe mensen leren kennen… Ik ben enorm nieuwsgierig! Wat het komende jaar gaat brengen is nu nog moeilijk te zeggen, maar we zullen jullie via deze blog op de hoogte houden van alle spannende avonturen en leuke anekdotes (zie je ons al aan de Supersize menu’s beginnen?!). We kunnen niet wachten!

 

Heel veel liefs, Arthur & Guinnifer

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Laudine schreef:

  Ik heb zin in jullie verhalen, maar ik ga jullie ook wel een beetje missen. Vooral die kleine aap. Maar ik kom jullie gezellig opzoeken!

  Like

 2. Kenza schreef:

  OMG, hebben jullie een aap? Dan kom ik ook!

  Like

  1. orangepumpkin schreef:

   Stiekem is het eigenlijk een cavia, maar als ik dat zeg mag ik nooit meer langskomen!

   Like

 3. Carolien Bierman schreef:

  Feest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s