Een heel zwaar leven

We hebben hier een héél zwaar leven, Brigitte Kaandorp kan trots op ons zijn:

“You can’t always get what you want…”
… Maar Guinnifer wel! De vorige keer hadden we het al even over de vakken veiling. Nou, dat heeft voor Guinnifer perfect uitgepakt – ze heeft alles wat ze wilde gekregen en ook nog eens voor een stuk minder punten dan verwacht!

Dit was overigens lang niet voor iedereen zo: er is een ware biedingsoorlog uitgebroken, veel mensen hebben al hun punten ingezet en toevallig heeft de meerderheid op een kleine selectie vakken geboden. Gevolg: die vakken zijn voor astronomische ‘prijzen’ verkocht (dus wie ze heeft baalt) én veel mensen hadden na ronde 1 (bijna) niks… Het had dus ook heel anders kunnen uitpakken als Guinnifer net op andere vakken had geboden.

En wat gaat ze nu doen in de herfst? Advertising Strategy, Leader as a Coach, Entrepreneurial tools for Digital Marketing, Cross-Cultural Negotiations (het enige Negotiations vak dat super goedkoop verkocht is!) en Introduction to Software Development (ja, ja, een beetje programmeren!). Wat dit allemaal precies inhoudt zal Guinnifer in de herfst nog wel even samenvatten voor jullie – met wat leuke anekdotes en beschrijvingen van de professoren erbij.

Arthur gaat komende week eens op zijn gemakje kijken wat hij in de herfst wel allemaal zou willen doen – zonder de stress van het bieden 😉

Bezoek, bezoek en nog eens bezoek!
Waar we toen we weggingen nog dachten dat het wel even zou duren voor we bezoek kregen, loopt het nu storm: Lisa is een weekje bij ons geweest om te genieten van de zomer in Chicago (en voor een paar dagen Sem, een vriend van Lisa, ook), dit weekend zijn Lea & Coen (uit Arthurs voetbalteam) hier om hun wereldreis hier afsluiten en volgende week is een collega van Guinnifer in Chicago. En afgelopen weekend hebben we ook gegeten met een collega van Guinnifer. Kortom, drukte!

Hartstikke gezellig, en nu ervaren zij allemaal ook hoe heerlijk de zomer in Chicago is. Geen verkeerde plek om te zijn nu!

Lezen & Luieren
En om daarop door te gaan: daar zijn we natuurlijk zelf ook enorm van aan het genieten (jeetje, houden we daar ooit mee op? Nee. Naja, pas als het -20 is denk ik, dan moeten we wel…)

Arthur leest hele bergen boeken aan de rand van het zwembad – en Guinnifer doet ook haar best als ze klaar is met haar huiswerk. We hebben dus ook maar even een nieuwe lading besteld, zodat het leesplezier nog even door kan gaan. Verder hadden we deze week nog een Colombiaanse grill als verjaardagsfeestje, aten we gisteren heerlijke Spaanse tapas en staat vanavond een 90’s feestje op het programma (lekker cultureel allemaal!)

Kleine Anekdote: Gisteren bij het Tapas eten hadden we onze Polaroid camera mee (we hangen tegenwoordig de Polaroids gezellig op in ons huis!) en het maken van de foto werd deze keer een heel spektakel. De ober bood aan de foto te maken, de vriendin van Guinnifer die met een iPhone extra belichting verzorgde werd ook overgenomen door een meisje van het restaurant, alle andere obers stonden nieuwsgierig te kijken en becommentarieerden hoe die ander de foto moest maken… Kortom, de paparazzi was er niks bij! (De ‘belichtingsondersteuning’ is overigens ook mooi vereeuwigd met ons op de polaroid foto – kijk maar goed)

Maar maak je geen zorgen, we zitten nog steeds niet alleen maar stil. Guinnifer doet sinds deze week ook mee met frisbeeën en kan zich nu een voorstelling maken van hoe vermoeiend dat is. Lees: een paar keer moest ze bijna overgeven van al het rondrennen. Hehe.

Volgende week heeft Guinnifer alweer haar eerste tentamen week, en daarna vertrekken we voor onze roadtrip naar de Westkust!

Kortom, echt waar. Het leven hier is héél erg zwaar!

Veel liefs voor jullie allemaal!
Guinnifer & Arthur

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. morpheus057 schreef:

  hee jullie twee ! even door de berichten heen gesurfd om te lezen hoe het jullie vergaat. Het is niet normaal wat een helse zaken jullie allemaal moeten doostaan. Ik stel voor dat we hier crowd funding gaan starten om zodoende een welverdiende vakantie voor jullie te financieren -voor als dit allemaal achter de rug is- 😉

  Geniet er heerlijk van ! Grote knuffels
  Elly & marien

  Liked by 1 persoon

 2. Carla Vita schreef:

  Ik wil ook zo’n zwaar leven! 😘😘😘😘😘

  Liked by 2 people

 3. Mirjam schreef:

  Ha lieve Guin & Arthur,

  Klinkt heel chill allemaal, niks mis mee 😉
  Geniet ervan en alvast een fijne vakantie gewenst! Volgende week dus al?

  Liefs Mirjam

  Like

  1. Guinnifer schreef:

   Yesss! Zaterdagochtend vertrekken we naar San Francisco dus nog maar een paar daagjes!

   Like

 4. Nog “Neues vom Westen”? Grtz

  Like

 5. Marijke schreef:

  Oei, je zal het maar hebben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s