Time flies when you are having fun!

on

Zoals beloofd wat meer over onze afgelopen maanden hier in Evanston, en een kleine vooruitblik naar al het leuks wat eraan zit te komen!

Een ‘Warme’ Winter
De winter hier is een warm bad vol met leuke dingen geweest tot nu toe, en is daardoor ook voorbij gevlogen. Kort samengevat hebben we een heleboel gezelligheid gehad, veel gesport en sport gekeken, en zelfs aardig wat cultuur kunnen snuiven in Chicago!

De gezelligheid is spontaan, bijvoorbeeld als we op vrijdag na ‘TG’ (borrel op school) opeens met meer dan 10 man naar een random restaurant in Evanston vertrekken. Maar bestaat ook uit Walking Dinner  2.0 (deze keer met meer dan 80 mensen – dus Arthur weet nu officieel hoe hij dit moet plannen), of ‘Whirlyball’ met de 1Ys (botsauto lacrosse), verjaardagsdiners, en nog veel meer.

Het koude weer zou een uitdaging voor onze sport activiteiten kunnen zijn, maar gelukkig zijn er genoeg binnen mogelijkheden. Ik ben op de loopband bezig met trainen voor de halve marathon in Mei, Arthur speelt 80x per week squash en heeft hier inmiddels al twee tennis teams (? Ja serieus). Bovendien is er genoeg sport om te kijken: het Northwestern basketbal team is enorm goed bezig (zie hier voor het bizarre einde van de wedstrijd van vorige week, hier waren we dan helaas niet live bij…), Kellogg heeft een eigen ijs hockey team wat op random ijsbanen rondom Evanston speelt ennn… we hebben de Superbowl met wat Amerikanen gekeken! (Ook een spannende dit jaar: voor het eerst ooit verlenging!). En als het dan toch weer echt begint te kriebelen… dan vliegen Kellogg studenten gewoon het land door om tegen andere scholen te gaan voetballen! Arthur was vorig weekend in Austin, om met de lekkere temperatuur van 25 graden een potje te voetballen.

En geen zorgen, we zijn niet alleen maar aan het sporten en socializen, ook op cultureel vlak doen we ons best! Inmiddels zijn we lid van het Art Institute – een gigantisch, prachtig museum  (met Van Gogh’s tot aan gigantische Buddha standbeelden). Vorige week was het jaarlijkse Kellogg Charity Auction Ball in ‘House of Blues’, een plek met heel veel blues historie (en een perfecte setting voor een jaren ’20 thema feestje – waar ondertussen ook nog meer dan $100.000,- voor een goed doel is opgehaald!). En dit weekend staan Kingston Mines (ook een blues/jazz plek) en Second city (comedy) op het programma.

En last but not least: terwijl wij al deze leuke dingen aan het doen zijn heeft Arthur nog meer verrassend leuk nieuws gekregen… promotie!

Reis kriebels!
img_2848

Hoe leuk de winter ook is geweest, het begint ook weer te kriebelen om op pad te gaan. En dat is precies wat we gaan doen want het is bijna Springbreak! Over anderhalve week vliegen we naar Florida, om na een paar dagen daar door te vliegen naar Puerto Rico.

En bij terugkomst gaan we niet meer terug naar ‘the Jake’ voor les – nee, Kellogg gaat verhuizen! Na Springbreak is ‘the Global Hub’ Kellogg’s nieuwe thuis. Een werkelijk waar schitterend gebouw op de mooiste plek van de Northwestern campus – mét uitzicht op downtown Chicago.

En onze tickets terug naar Nederland zijn inmiddels ook geboekt. Het is dus definitief: we’ll be back!

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wil Vollering schreef:

  Wat een geweldig verhaal; een walhalla met superleuke dingen. Niettemin zijn er in ons kikkerland ook avonturen te beleven, dus straks weer thuis is geen straf. Enne Arthur, top man …. weg van werk en toch promotie. Wat is de truc? GEFELICITEERD

  Like

 2. orangepumpkin schreef:

  Jeejjjj! Wat een avonturen zeg, straks kennen we jullie helemaal niet meer terug!

  Like

 3. Super lui: wat n feest! Reizen, kennis opslurpen, sporten. You’re doing it all. Binnenkort weer ff live bijkletsen. Grtz

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s